Het KladBlog

The stuff that is going through my mind….

Perfect-10-car-garage (nr. 7)

juni6

Om de vaart er lekker in te houden, gooien we nr. 7 van de ultieme 10-car-garage er ook maar weer achteraan. Wat is voor jou de ultieme Grand Tourer (GT…van het Italiaanse ‘Gran Turismo’, weetjewel)? Welke auto neem jij voor verre reizen (in je eentje), die snel, maar vooral comfortabel is,  die soepel rijdt en die op elke bestemming gezien mag worden en dan niet struikelt over de eerste de beste verkeersdrempel? Ik vind dit zelf wel een moeilijke; Jaguars zijn over het algemeen erg comfortabel (en sportief), maar die zouden dan al 50% van m’n perfect garage in beslag nemen. Misschien toch even tijd voor een wat minder voor de hand liggende keuze? Lastig…lastig…lastig…!

Het is voor mij geworden: de Italiaan met de luide brul en de drietand;   de Maserati Quattroporte !!

Reizen doe je in stijl………..en dat kan in deze bolide. Binnenin is het prettig vertoeven en als je het gaspedaal intrapt, krijg je een schop in je rug! En als je dat niet wilt, zet je ‘m lekker op cruisecontrol en roffel je de kilometers af.

maserati-quattroporte-black-5maserati-quattroporte-black-4Photos_BFC6F2B3-658B-4F25-B6FB-1D75E9E01D7A_304x924

 

 

One Comment to

“Perfect-10-car-garage (nr. 7)”

  1. On juni 17th, 2014 at 11:41 Rick Schut Says:

    Ik kan uit ervaring spreken dat het een fantastisch is als deze auto wegtrekt. Ook is het binnenin goed vertoeven maar heb je al eens aan de Ferrari F12 gedacht?

Email will not be published

Website example

Your Comment: