Het KladBlog

The stuff that is going through my mind….

Wondere Wyke………….

juni12

In seizoen 1 van De Beste Singer Songwriter van Nederland maakten we kennis met deze jongedame; Wyke van Weelden. Ik werd toen direct al gegrepen door haar krachtige, donkere stem. Helaas (en tot mijn grote spijt) ging Wyke niet door naar de finale (al mocht ze nog wel een duetje met latere winnaar Douwe Bob doen). Wyke is gelukkig niet bij de pakken neer gaan zitten en heeft haar eerste EP genaamd “First Love” inmiddels uit op iTunes. Twee filmsoundtracks heeft ze inmiddels al op haar naam (“Kenau” en “De Poel”) en bovendien zingt ze onderstaand nummer voor het WNF. Ik wilde het jullie niet onthouden……….”World of Blue“…

posted under Caught my eye, Music

Email will not be published

Website example

Your Comment: