Het KladBlog

The stuff that is going through my mind….

Wanted: Ben & Jerry’s Cherry Garcia

mei25

In het kader van : “Frank vindt het lekker, haal het snel uit de schappen !”, volgt hier een nieuw “irritatie-momentje”…….

Ik houd van Ben & Jerry’s ijs, niet alle soorten (ik ben niet zo’n voorstander van deeg en noten in ijs…), maar er zijn er toch een aantal die mijn goedkeuring kunnen wegdragen:  Bohemian Raspberry, Fossil Fuel, Socialice, Chocolate Therapy en…….mijn all-time-favourite:    CHERRY GARCIA (!). Deze laatste smaak is in de supermarkt niet te vinden, enkel bij Ben & Jerry’s-dealers of videotheken e.d. kun je hem inslaan……….fout!, fout!, fout!…..KÓN je hem inslaan, want in al haar wijsheid heeft moeder B & J’s besloten deze smaak uit het assortiment te halen ?!?!  (Überhaupt is enkel Socialice nog als smaak te verkrijgen, ……hoezo: anti-Frank-hetze ?!)

Natuurlijk kom je daar pas achter als je bij de videotheek ineens, enigszins paniekerig, de vriezer tevergeefs uitkamt, op zoek naar je emmertje ijsgenot (met kersen en grote stukken pure chocolade). Vervolgens start je een zoektocht naar eventuele achtergebleven voorraden bij andere leveranciers………..(die er natúúrlijk NIET zijn !). Uiteindelijk geef je de moed op en bereid je jezelf voor op een leven zònder Cherry Garcia….  Tot die ene dag,….. je zit bij een restaurant in CenterParcs Meerdal en op de kaart staan diverse desserts gecombineerd met Ben & Jerry’s ijs. Helaas staat Cherry Garcia er uiteraard niet (meer) bij, maar je schoonzus besluit te gaan voor een dessert met Socialice (frambozen, vanille-ijs en slierten deeg)….(zelf ging ik voor een simpel Crème Brûléetje). Bij het menu van m’n schoonzus bleek ook nog een koffie-compleet te horen, met allerlei gebakjes…en zo kan het gebeuren dat zij aan jou vraagt of jij haar Socialice-dessert niet erbij zou willen? Deze arriveert vervolgens op tafel en het valt je direct op dat de Socialice-creatie nogal anders van kleur is dan verwacht…….sterker nog……het…het…is dat?….het lijkt wel CHERRY GARCIA !!!!

 En dat ís het ook……met een lekkere warme wafel met warme kersen en slagroom erbij !!!                 

cherry_garcia

It’s always the simple things in life that make you smile !

(lang leve de iets te optimistische inkoper bij CenterParcs)      

4 Comments to

“Wanted: Ben & Jerry’s Cherry Garcia”

 1. On mei 25th, 2009 at 13:50 Simone Says:

  Haha geweldig geschreven. Hoe nóg meer kun je van iets genieten als het uit je vingers (is ge)glipt.

 2. On mei 28th, 2009 at 20:02 Jessica Says:

  Oh kerel wat kun jij heerlijk schrijven zeg!!
  Heb net eens ff de tijd genomen om veel van je stukken te lezen…kon er niet genoeg van krijgen zeg…
  Klim maar weer in de pen (lees pc) en schrijven maar…ik klik vaak genoeg je kladblog aan om ff te genieten!!

  Greetzzzzzzzzzzzz Jessica

 3. On november 21st, 2010 at 13:49 Andrea Says:

  Hmmm, zoiets heb ik ook gehad toen ik klein was. Ik was erg dol op skittles tot op een dag ik in de supermarkt stond en ik net als jij paniekerig stond te zoeken waar ze waren gebleven. Blijkbaar uit het assortiment gehaald! Tot gelukkig 1 of 2 jaar geleden ik ineens in een winkel of supermarkt (weet niet meer waar) tot mijn grote geluk de skittles weer in de schappen zie liggen. Wat is dat toch met bedrijven die hun producten zonder aankondigen zomaar uit de schappen halen???
  Op TV is dat ook altijd zo. Wil je bv. op een donderdagavond lekker achter je tv weer eens je serie bekijken komt hij niet meer op tv!

 4. On oktober 24th, 2016 at 03:20 http://www./ Says:

  A language has “dynamic higher-order programming” when your programs can construct new functions dynamically at runtime. If you know a little about programming, this probably sounds esoteric, and for good reason.Actually, this is also one of the central features of Python.E.g.:def add(a,b): def add_a(b): return a+b return add_a(b)

Email will not be published

Website example

Your Comment: