Het KladBlog

The stuff that is going through my mind….

Celebrity-spotting bij de Afhaal

mei4

Zit ik in de afhaal-wachtruimte van de Chinees, zie ik tot mijn verbazing dat de blondgelokte jongedame tegenover mij wel errug veel op Ilse DeLange lijkt…..sterker nog, ze ís het !! Meteen valt me op dat het vele make-up gebruik in de entertainmentbizznizz je huid blijkbaar geen goed doet. Het ziet er allemaal aardig gehavend en kraterig (is dat een woord?) uit. De jongeman naast haar heeft er blijkbaar geen moeite mee; vrolijk aait hij haar over d’r been. (Ach ja….verliefd natuurlijk!)  Als ik het goed opgepikt heb bij RTL Boulevard moet die jongeman de drummer in haar band zijn……(nou, heeft ie iig gevoel voor ritme,  zâkmaarzegge en da’s nooit weg !)
De vriendelijke jongedame achter de counter geeft aan dat ik aan de beurt ben. In een krasse poging tot bijverkoop van de menu-aanbieding van de week vraagt ze: “Wil je Menu?“. Iets te olijk antwoord ik : “Nou, ik wil eerst ff eten!“. Minzaam glimlachend (maar ogenschijnlijk niet begrijpend) noteert ze mijn bestelling. Totdat ik de witte plastic zakken in mijn handen geduwd krijg, zit ik gniffelend tegenover Ilse in de wachtruimte. (Wat kun je toch schik hebben met je eigen gevoel voor humor……..)

en zo ziet dat er uit mét make-up!

en zo ziet dat er uit mét make-up!

posted under Memories
2 Comments to

“Celebrity-spotting bij de Afhaal”

  1. On mei 4th, 2009 at 12:58 Simone Says:

    Die Ilse zal wel gedacht hebben……. ‘Die drummer ruil ik meteen in voor die olijke vrolijkaard ;)!’ Dat je dat durft te zeggen zeg. Jammer dat je geen pic van haar hebt gemaakt. Had het plaatje compleet gemaakt: eerst zo’n opmerking aan de counter en dan ongevraagd jouw hoofd op haar schouder leggen en in de camera van je telefoon pratend ‘Oh Ilse, mag ik éven een foto maken. Is leuk voor m’n weblog!’ :)

  2. On mei 4th, 2009 at 15:01 Ilse DeLange Says:

    Oooh… dus jij was dat met “WiljeMenu”… ik dacht toen al…. als mijn drummer d’r niet bij was had ik ja gezegd…

    Enne… die guitige kuiltjes in m’n wangen maken ’t toch helemaal goed dat ik geen make-up draag!

Email will not be published

Website example

Your Comment: