Het KladBlog

The stuff that is going through my mind….

En toen was het……PLONS !!

april30

Je hebt lekker gegeten, nog ff een laat filmpje opgezet en moet nog even een sanitaire stop maken voordat je in het reeds opgewarmde bed kruipt waar je vriendin al op apegapen ligt. Je staat op het toilet “je dingetje” te doen en nèt voordat je wil doortrekken, hoor je iets vallen….eerst boem! en meteen daarna is het…..PLONS !!!

Ik kijk in de WC wàt er nu zojuist in gevallen is en m’n hart slaat een slag over………hardgrondig onderdruk ik enkele spontaan nieuw ontsprongen vloekwoorden! Daar ligt mijn zo geliefde, zo mooi vormgegeven mobieltje, ondergedompeld in… -nou, je weet wel wat- !  Hoe is dit nu weer in vredesnaam mogelijk?

Enigszins paniekerig bedenk je wat te doen. Meteen erin graaien, tsja….dat is ook zo wat, eerst maar doortrekken?….misschien is ie dan wel helemaal weg! OK dan maar……ff slikken en snel bergen die zooi ! Maar dan…..eerst helemaal afwassen?? Misschien komt er juist wel meer water/vocht in!? Toch maar eerst afspoelen, goed afdrogen (handdoekje meteen i/d was) en op een theedoek gauw het mobieltje maar eens uit elkaar genomen. Gelukkig…….er lijkt geen vocht binnenin te zitten, toch maar alles goed droog geföhnt en met een wattenstaafje “gereinigd”. Wonder boven wonder doet alles het naar behoren, blijkbaar is het dunne, elegante en vooral nauwsluitende design van mijn Nokia 6500 Classic Bronze een afdoende bescherming geweest tegen binnendringend vocht. Ik ruik er nog even aan……(je wilt tenslotte niet bij elk telefoongesprek aan dit voorval herinnerd worden) maar alles is gelukkig appelfris (Dreft bedankt) !!

En dan denken ze in Ethiopië dat ze dáár problemen hebben………….!

posted under Heb ik dat weer??
2 Comments to

“En toen was het……PLONS !!”

  1. On april 30th, 2010 at 10:14 Simone Says:

    Wat een toestand! Het is me alleen niet duidelijk geworden of het nu om een grote boodschap ging of een kleine 😀

    Frank: That would be the little one (luckily!)………..daar wordt het trouwens niet plezieriger van hoor !!

  2. On november 21st, 2010 at 13:35 Andrea Says:

    Hahaha, oh erg. Ik herken het echt. Ik verweet Veronique altijd dat ze haar mobieltje had laten vallen in de WC, omdat ik het “zo’n domme actie” vond. En later heb ik mijn mobiel ook laten vallen in de WC! Alleen jammer dat mijn mobiel nou niet zo goed van kwaliteit was als jouw mobiel. Hij was dus verdronken en heengegaan….

Email will not be published

Website example

Your Comment: