Het KladBlog

The stuff that is going through my mind….

Selectiebeleid door Pioneer

juni5

Helaas……mijn geliefde Pioneer Receiver cq. DVD/CD-speler heeft een nieuw euvel ontwikkeld !  Nu, na bijna 8 jaar geleden te zijn gekozen vanwege het fantastische geluid (en de niet onaantrekkelijke prijs)………heeft mijn Pioneertje besloten een selectief beleid toe te passen over welke audio-cd’s er al dan niet door hem geaccepteerd worden. Is Pioneertje het niet eens over mijn keuze, weigert hij het schijfje te spelen en laat dit middels de “eject”-functie duidelijk zien. De Counting Crows werden zonder pardon retour gezonden, de Dire Straits mochten (maar liefst) 4 hele tracks spelen alvorens ook zij alsnog ge-ejecteerd werden. Gek genoeg kan Pioneertje het werk van mijn geliefde U2 blijkbaar nog wel waarderen (hetgeen ook de enige reden is waarom ik hem nog niet 3-hoog van ’t balkon heb gemieterd). DVD’s leveren vreemd genoeg geen enkel probleem op. Nu heb ik Pioneertje al eens eerder moeten laten voorzien van een nieuwe lens, waarbij ik de opmerking meekreeg dat als er weer problemen waren, het niet meer de moeite waard was om nog eens te laten repareren….dusss…….!!??

Ik hoop dat mijn zeer vermanende toespraak van eerder deze avond (mèt dreigementen) in de loop van het weekend zijn vruchten gaat afwerpen, maar ik vrees dat ik op zoek moet naar een (betaalbare) vervanging met dezelfde hoogwaardige sound…. (zzucht, ik heb ook es een keer wat spaargeld staan…..).  En nu heeft m’n Philips breedbeeld ook nog 2 lichte verticale strepen in ’t scherm gekregen, zul je zien dat die er ook één dezer dagen mee ophoudt !!

Ik wou dat ik wat rijker was en niet zo grappig…………..

posted under Heb ik dat weer??
One Comment to

“Selectiebeleid door Pioneer”

  1. On juni 5th, 2010 at 12:26 Simone Says:

    Je bent inderdaad wel grappig :)!

    Ik wou dat ik grappiger was en niet zo rijk.

    Heb gisteren een Tangent aangeschaft maar breng hem retour. Veel te veel ruis. Ga nu voor de Tivoli. Die is eigenlijk ook mooier vind ik.

Email will not be published

Website example

Your Comment: