Het KladBlog

The stuff that is going through my mind….

Nieuwe schuilnaam….!

juni8
Wie-o-wie zou dáár nou mee bedoeld worden??

Wie-o-wie zou dáár nou mee bedoeld worden??

Sta ik es een keer in de krant (op een positieve manier), zitten er foutjes in. Behalve het feit dat we helemaal géén kampioen geworden zijn (maar wel gepromoveerd), voel ik me op de een of andere manier ook niet écht gevleid bij deze eervolle vermelding. Waar zou dát nou aan liggen?

posted under Heb ik dat weer??
2 Comments to

“Nieuwe schuilnaam….!”

  1. On juni 8th, 2010 at 14:39 Simone Says:

    Staat er Grank Schutte? (Ik heb mijn bril die ik niet heb niet op)

    Dat is toch niet zo erg??

    Frank: Tuurlijk is dat wel erg…..alle personen worden met (goede) naam en toenaam genoemd, alleen de mijne is weer fout. Hoe zou jij het vinden als je als “Ilona Termeer” (o.i.d.) in de krant zou komen?? En dan ook nog jokken dat we kampioen zijn geworden (wat niet zo is….lekker lullig voor de échte kampioen!).

  2. On juni 8th, 2010 at 21:10 Bianca Says:

    Ach broer, het is nog altijd beter dan Krakkie, toch??

Email will not be published

Website example

Your Comment: