Het KladBlog

The stuff that is going through my mind….

Trip back to Memory-Lane

mei6

Een collega vroeg mij (als audiofiel) of ik voor hem niet een speciale compilatie wilde maken. Het moest geschikt zijn voor een feest in de voetbalkantine voor mensen bóven de 40…….dussss…?!  Tsja, aldus restte mij slechts één categorie :  FOUTE DEUTSCHE SCHLAGER- UND FETENHITS !!!

Al door mijn (thans ca. 18.000 titels tellende) mp3-verzameling bladerend, kreeg ik dusdanig veel klanken binnen, dat ik onbewust alle tv- en muziekindrukken uit m’n jeugd aan het herbeleven was. Die ZDF-Hitparade met Dieter Thomas Heck (tv-icoon) en later Viktor Worms, het Formel- Einz Studio met o.a. Thomas Gottschalk (ook al tv-icoon inmiddels)….werkelijk àlles kwam weer voorbij. In plaats van één ceedeetje werden er dus 2 gebrand, waarvan er een meteen op volle geluidssterkte werd opgezet. En laat ik nou een hoop teksten ook nog weten mee te blèren ?!?!  Niet gek voor 17 jaar oude herinneringen……ist doch saugeil, oder nich’ ?

posted under Memories
2 Comments to

“Trip back to Memory-Lane”

  1. On mei 6th, 2009 at 21:48 Simone Says:

    Wat is je duits toch goed, Franz Schut! Daar kan ik nog een puntje aan zuigen. Helaas word ik er niet saugeil van. 😀 Oh, bedtijd, bedtijd.

  2. On mei 6th, 2009 at 21:49 Simone Says:

    PS: Wat kun je toch schik hebben met je eigen gevoel voor humor…….. gna gna

Email will not be published

Website example

Your Comment: