Het KladBlog

The stuff that is going through my mind….

Perfect-10-car-garage (nr.1)

april5

Met enkele ex-collegae, maakten we er ooit een sport van om allerlei lijstjes samen te stellen (beetje mannending waarschijnlijk). Top 10 van dit, Top 10 van dat….ik heb een en ander erop nagezocht en al in oude HAVO/MEAO schoolagenda’s werden deze praktijken door mij (en toenmalige klasgenoten) beoefend (al waren het toen nog top-3’s).

Daarom een 10 (!) delige post over mijn Perfect-10-car-garage. Doel is om een fictieve garage bij elkaar te selecteren waarbij geld geen rol speelt, maar smaak en bruikbaarheid des te meer. In je garage dienen auto’s te staan voor alle gelegenheden : zakelijk, praktisch, sportief, extravagant, vrije tijd en ga zo maar door. Natuurlijk mogen er best meerdere voertuigen per categorie zijn.

De categorie van vandaag is : Classic……welke auto (en in welke kleur) kies jij hiervoor??

Dit is mijn keuze:

Jaguar E-type s1 convertible

Jaguar E-Type Roadster (series 1)

Volgens Enzo Ferrari himself nog steeds de mooiste auto ooit gemaakt. In 1961 al baanbrekend qua prijs en prestaties en zijn typische jaren-60 styling is wat mij betreft tot op de dag van vandaag onovertroffen !!

 

 

 

posted under De Lijstjes

Email will not be published

Website example

Your Comment: