Het KladBlog

The stuff that is going through my mind….

Perfect-10-car-garage (nr.3)

april8

In de perfect-10-car-garage is het de bedoeling om ongeacht de haalbaarheid en kosten ervan, je ideale garage met 10 auto’s samen te stellen. Van belang is wel dat aan alle categorieën (qua bruikbaarheid) zijn voldaan, met andere woorden; er moet ook een boodschappen-auto bijzitten, eentje voor de fun, een oldtimer, eentje die zakelijk gebruikt kan worden enz..

Vandaag categorie nr. 3:   Welke auto gebruik je als zakelijk vervoersmiddel?

Voor mij is dit een makkelijke categorie, ik ben sinds jaar en dag fan van het Britse (thans Indiase) automerk JAGUAR. Ik ben altijd gecharmeerd geweest van de ingehouden subtiele Engelse styling, de prestaties t.o.v. de prijs en gewoon de klasse die het merk lang heeft uitgestraald. In handen van het Ford-concern begonnen hier wat barstjes in te komen; een Jaguar-stationwagon?, een “instapmodel”-Jaguar?……zaken die in mijn optiek de plank faliekant missloegen. Maar het Indiase Tataa-concern heeft als nieuwe eigenaar de Jaguar-traditie een goed gevolg gegeven. Kwalitatief goede auto’s, met gevoel voor styling en klasse, maar wel in een modern jasje. Dat ze dan nog steeds een XF-sportswagon produceren, neem ik dan maar voor lief. Ik kies zakelijk zéker voor deze:

50806-01-jag-
50806-04-jag-

de JAGUAR XJ-R
van buiten een zakenbolide, maar wel van 0-100 km/h in 5,3 seconden (!)

posted under De Lijstjes
One Comment to

“Perfect-10-car-garage (nr.3)”

  1. On november 25th, 2015 at 03:00 Silvii Says:

    Cruel Intentions! I used to love that movie…it seemed so bad and foerbddin and sexy and scandalous at the time, but it’s totally not when you go back and watch it as an adult. Still, it’s so freaking good. “Everybody does it, it’s just that nobody talks about it.”

Email will not be published

Website example

Your Comment: